Evita eventuale probleme cand angajezi o firma de rent a car Timisoara

Evita eventuale probleme cand angajezi o firma de rent a car Timisoara

May 23, 2020 0 By endy

Sa apelezi la un serviciu de rent a car Timisoara pare un lucru simplu, nu-i asa? Apareti in Aeroportul International Traian Vuia dupa un zbor lung, mergeti la standul companiei de inchirieri auto,ridicati masina si plecati in vacanta, probabil Dar aceasta practica este gresita. Si nu ati vrea sa aflati asta pe propria piele. Sunt sanse sa folositi o masina inchiriata pentru vacanta si nu vreti sa aveti complicatiile ce vin odata cu o masina dubioasa ce nu are posturile de radio setate asa cum doriti. Faceti-va temele de acasa si aveti grija sa stiti ce primiti pentru a avea o excursie reusita.

Uneori, o persoana ajunge sa inchirieze o masina intr-un oras strain, si este complet naucita de intersectii si trafic, sa nu mai vorbim de drumuri in lucru si ocoliri. Tineti minte, trebuie sa respectati regulile de circulatie ale orasului in care conduceti, nu doar cele cu care sunteti obisnuiti acasa. Ati putea inchiria o masina sever avariata. Trebuie sa tineti minte ca firma de rent a car Timisoara detine numarul cardului dvs de credit, si deci sunteti la mila lor. De preferat este sa faceti poze masinii inainte de a pleca din parcarea firmei de inchirieri.

Unii oameni pur si simplu nu au chef sa piarda timpul citind contractul de inchiriere, asta fiind pur si simplu o prostie. Cei de la care inchiriati masina detin numarul cardului dvs de credit si pot folosi asta pentru a va taxa pentru orice problem ce pot aparea pe parcurs,asta fiind ultimul lucru pe care vi-l doriti. Puteti primi factura si cere socoteala pentru taxe, dar tot ce firma de rent a car Timisoara va face este sa va aduca aminte ca ati fost de acord sa platiti pentru acele taxe in momentul semnarii contractului.

Exista si posibilitatea sa aveti parte de un incident ce avariaza masina inchiriata, chiar daca nu este vina dumneavoastra. Se intampla in orasele mari si puteti sa nu observati deoarece nu va sare in ochi,dar puteti fi sigur ca firma de inchirieri o va observa si va va taxa cu o factura imensa pentru orice stricaciune, precum si includerea unor taxe de intarzieri in cazul in care factura nu este platita la timp.

Majoritatea companiilor de inchirieri auto Timisoara sunt de incredere, chiar si cele mici,dar trebuie sa va asigurati ca lucrati cu oameni onesti atunci cand inchiriati o masina. Odata ce vacanta dumneavoastra a luat sfarsit, este bine sa aveti in gand experiente si amintiri frumoase, nu o gramada de facturi in posta pentru ceva ce nici nu va amintiti sa se fi petrecut.