4 Actiuni care vor creste gradul de satisfactie al clientilor unui service de reparatii frigidere

4 Actiuni care vor creste gradul de satisfactie al clientilor unui service de reparatii frigidere

July 6, 2020 0 By endy

Defalcati estimarea costurilor pe elemente

Atunci cand oferiti o estimare grosiera pentru reparatrea frigiderului, includeti in calcul piese, timp si manopera, precum si orice alte cheltuieli suplimentare pe baza circumstantelor reparatiilor, si s-ar putea sa fiti tentati sa cotati pur si simplu o suma globala. Cu toate acestea, dumneavoastra si clientul vedeti costurile in mod diferit si acesta poate alege sa ia cateva decizii neproductive pentru Dvs in baza modului in care poate obtine valoarea maxima din serviciile dumneavoastra.

Tineti minte faptul ca reparatiile la frigider sunt adeseori o povara neasteptata in bugetul familiei. Va puteti face indragit de clienti si probabil sa primiti si mai multe lucrari de la ei fiind transparent in ceea ce priveste fiecare cheltuiala. Defalcati estimarea de costuri element cu element si puneti-o in scris. Apoi colaborati cu clientul pentru a gasi o solutie accesibila, care va rezulta in aparate electrocasnice functionale pentru client, si cateva luni la dispozitie pentru a putea economisi pentru reparatii amanuntite daca este cazul.

Stabiliti intervale de informare pentru a mentine clientul informat

Pentru reparatii care pot lua de la cateva ore la cateva zile, clientul dumneavoastra va trebui sa va lase singur cu frigiderul defect, dar totusi va vrea sa fie tinut la curent cu privire la progresul lucrarii. Din nefericire, anumite firme de reparatii frigidere folosesc aceste imprejurari pentru a profita de clienti si a trage de timp in scopul ridicarii costurilor. Alternativ, cel mai bun mod de a va multumi clientii si de a castiga referinte pozitive este de a stabili intervale regulate de informare, si de a munci din greu pentru a termina inainte de termen, si sub bugetul stabilit.

Luati in considerare o informare a clientului orara, sau o data la doua ore, pentru ca acesta sa vada progresul pe care l-ati facut si pentru a intelege de ce inca munciti din greu. Daca executati munca eficient si si considerati ca veti termina inainte de termen, comunicati acest lucru pentru ca clientul dumneavoastra sa ramana cu o stare de spirit buna pentru restul reparatiilor.

Explicati solutiile dumneavoastra

Cu frenezia de cautare a tutorialelor pe Internet si reparatiile casnice in regim propriu, firmele de reparatii frigidere se pot astepta sa se confrunte cu frustrari crescande ale clientilor lor. Motivul este faptul ca probabil au incercat sa rezolve chiar ei problema, si fie nu au reusit, fie au recunoscut faptul ca lipsa lor de experienta era pur si simplu prea periculoasa pentru a se atinge de lucruri de pe panoul electric de control.

Daca doriti sa oferiti clientilor dumneavoastra sentimentul de capabilitate si control inapoi, explicati-le ce anume s-a defectat si ce faceti pentru a rezolva problema. Clientii vor dori sa inteleaga ce se intampla cu frigiderul lor, sa fie proprietari responsabili, iar explicatiile oferite ii vor ajuta sa se simta implicati in solutii, si mai capabili ca si proprietari ai electrocasnicelor in cauza.

Oferiti garantii pentru lucrarile executate
In final, daca firma dumneavoastra are capacitatea de a face acest lucru, va sugeram sa oferiti garantii pentru lucrarile executate. Garantarea reparatiilor este un mod grozav de a demonstra incredere in calitatea lucrarilor executate, si de a dovedi clientilor ca munca dumneavoastra nu este echivalentul turnatului de rumegus in rezervorul de combustibil.

Sarlatanii nu ofera garantii pentru reparatiile lor, insa profesionistii da. In plus, oferirea unor garantii pentru serviciile de reparatii frigidere este o modalitate sigura de a invita clientii sa revina la firma dumneavoastra pentru toate nevoile lor legate de reparatiile aparatelor frigorifice.