Uscatorul de rufe trebuie reparat, sau e normal sa faca asa?

Uscatorul de rufe trebuie reparat, sau e normal sa faca asa?

March 19, 2023 0 By endy

Exista un miros de arsura

De multe ori, atunci cand exista un miros de arsura care provine de la uscatorul dvs, se datoreaza faptului ca nu ati curatat recipientul de scame asa cum ar fi trebuit sa faceti. Daca mergeti sa verificati recipientul de scame si este curat ca lacrima atunci inseamna ca aveti un furtun infundat care creste caldura interna.

Opriti uscatorul si lasati-l oprit pana cand vine cineva sa il verifice. Daca lasati uscatorul sa isi continue ciclul, atunci riscati sa ia foc si sa provoace si mai multe daune partilor interne ale masinii, avertizeaza acest website.

Are scurgeri

Desi cel mai probabil asociati o masina de spalat cu scurgeri de apa, si uscatorul dumneavoastra poate provoca acest lucru. Cel mai frecvent motiv pentru care se intampla acest lucru este o gura de aerisire blocata din cauza acumularii de scame. Atunci cand este infundata, aerul cald si umed nu are unde sa se duca si astfel se produce condensarea, adica o scurgere de apa.

Puteti remedia acest lucru folosind o perie si curatand orificiul de aerisire in cauza. Condensul poate fi cauzat si de o teava de aerisire a uscatorului care nu a fost izolata corespunzator sau de una care a fost fisurata.

Miscarea aparatului

Se misca uscatorul dvs? Ar fi bine sa mergeti sa il fixati imediat! Cu toata seriozitatea, uscatorul dvs. nu ar trebui sa se miste prin spalatorie. Totusi, acest lucru se paote intampla pur si simplu uneori, pentru ca masina nu este fixata la un nivel plan. Daca este la nivel sau daca o faceti sa fie la nivel si masina tot continua sa se miste, atunci trebuie sa apelati la cineva de specialitate.

Nici macar nu vrea sa porneasca

Cel mai evident semn ca ai o problema este faptul ca aparatul nu vrea sa porneasca deloc. Inainte de a intra in panica si de a incepe sa sunati la un service de reparatii, asigurati-va ca usa este inchisa complet. Unele masini au o functie de siguranta care impiedica pornirea daca usa este inca putin deschisa.

Daca usa este inchisa corect, atunci este posibil sa aveti o problema electrica. De asemenea, ar putea insemna ca aparatul nu se ventileaza asa cum ar trebui. Aceasta problema este un pic mai complicata si va avea nevoie de asistenta unui profesionist calificat de la o companie de reparatii electrocasnice Timisoara pentru a o rezolva.

Semne ca aveti nevoie de repararea uscatorului cat mai repede posibil

Daca uscatorul dumneavoastra nu functioneaza corect, nu ar trebui sa ignorati pur si simplu problema. Toate aparatele ne dau mici semne de avertizare ca sunt pe cale sa se strice sau ca nu mai functioenaza corespunzator. Asadar, data viitoare cand uscatorul tau incepe sa se comporte ciudat, gandeste-te la aceste sfaturi pentru a decide daca trebuie sa apelezi la o firma pentru repararea uscatorului.