Prima data la un salon de masaj erotic Timisoara?

Prima data la un salon de masaj erotic Timisoara?

March 18, 2020 0 By endy

Daca nu ati vizitat niciodata un salon de masaj erotic Timisoara, probabil va intrebati cum va decurge acest lucru. Deorece exista suficienti de multi barbati care sunt agitati din acest motiv, am decis sa descriem pe scurt acest proces.

Dupa ce ati sunat la salon, veti fi primiti de o receptionera care va va informa daca exista maseuze disponibile ssau daca trebuie sa asteptati puteti. Foarte frecvent, vi se va oferi o bautura la alegerea Dvs (non alcoolica). O data ce maseuzele disponibila sunt pregatite, veti intra intr-o camera unde va asteapta toate cele disponibile, iar dvs veti alege una care se potriveste preferintelor Dvs.

Dupa ce ati selectat maseuza preferata, veti fi condus in camera. Terapeuta va discuta cu dvs in prealabil despre ceea ce va doriti in sesiunea aceasta. Frumusetea masajului erotic consta in faptul ca stilul poate fi modelat pentru a se potrivi cu preferintele personale, indiferent daca va place ceva mai romantic sau ceva mai aventuros.

Toate masajele erotice implica ca maseuza si clientul sa fie dezbracati complet, dar daca va simtiti un pic nervos, atunci informati-va maseuza de la salonul de masaj erotic Timisoara ales – veti putea sa va dezbracati la un nivel de confort placut pe masura ce sesiunea progreseaza treptat.

Sesiunea incepe cu un masaj non-sexual pe tot corpul

Maseuza va pune un prosop pe pat si va va culca pe el, apoi va incepe sa va incalzeasca pielea cu ulei de masaj. Desi scopul masajului tantric este de a starni apetitul sexual, masajul nu incepe de fapt sexual. Maseuza va incepe cu un masaj corporal complet, similar cu miscarile linistitoare derivate din stilul clasic. Va incepe sa lucreze la tensiunea incorporata in gat, spate si umeri, ceea ce va elibera calm stresul nedorit din muschii dvs. Aceasta parte a masajului este doar inceputul, urmeaza mult mai mult din aceasta sarbatoare senzationala!

Maseuza va continua cu miscari tot mai senzuale

Pe masura ce maseuza dvs. se deplaseaza cu blandete pe fata si pe spate, ea va folosi ceea ce este cunoscut sub numele de tehnica de „excitare maxima”. Pentru a o efectua, ea va incepe sa-si duca varfurile degetelor de la piept catre zone erogene (puncte sensibile), de fiecare data din ce in ce mai aproape de barbatia ta. Pe masura ce degetele de la picioare incep sa se increteasca si corpul tau incepe sa se agite, ea isi va misca mainile inapoi in partea de sus a fizicului tau. Acest lucru va trimite senzatii de placere orgasmica de-a lungul coloanei vertebrale, si se va repeta pana cand ajungeti in punctul fara de intoarcere.

E recomandat sa ramaneti mereu respectuos

Desi de multe ori un masaj erotic avanseaza spre a fi super-sexual, este important sa fiti mereu respectuos cu maseuza dvs. Daca aveti solicitari particulare, intrebati in avans daca acest lucru este permis, si nu insistati daca sunteti refuzat. Unele saloane de masaj erotic Timisoara de calitate opereaza linii telefonice la care puteti suna si discuta dorintele Dvs inainte de a va face programarea.

Toata lumea ar trebui sa primeasca un masaj erotic

Puteti crede ca este un pic exagerat, dar exista atat de multe motive pentru care toata lumea ar trebui sa faca un masaj erotic – poate imbunatati rezistenta sexuala, asigura scaparea de stresurile vietii si elimina oboseala. Alegeti salonul de masaj erotic Timisoara preferat si faceti o programare chiar azi.