Sfaturi de marketing pentru evaluatori de risc la securitate fizica

Sfaturi de marketing pentru evaluatori de risc la securitate fizica

December 8, 2021 0 By endy

1. Cunoasteti-va publicul.

In calitate de evaluator de risc la securitate fizica, o greseala mare este sa credeti ca ,,oricine” este cumparatorul dvs. Companiile mai mari pot apela la o piata larga, dar spun ca ,,bogatiile sunt in nise” dintr-un motiv. O nisa este locul in care veti avea cel mai mult efect de parghie ca o afacere mica. Si pentru a dezvolta o nisa si a atrage cumparatorii din nisa, trebuie sa le intelegeti durerile, problemele, evenimentele declansatoare si prioritatile.

Ce ii impinge sa ia o decizie de cumparare? Cum arata daca reusesc? Cunoasterea acestor lucruri va va ajuta sa creati mesaje care rezoneaza si ofera o solutie convingatoare.
Incepeti prin a va gandi la clientii dvs. existenti si cu cine ati dori sa lucrati. Apoi, creati-va un “personaj” cumparator pentru a incepe procesul de a intra in capul clientului dvs. ideal.

2. Accentuati-va propunerile de valoare.

Daca nu exista nicio diferenta intre dvs. si concurenta dvs., nu exista niciun motiv pentru care un cumparator ar fi obligat sa lucreze cu dvs. Propunerea dvs. de valoare este ceea ce va va diferentia de ceilalti din spatiul dvs. si va convinge potentialii clienti ca sunteti evaluatorul de risc la securitate fizica cu care vor sa lucreze. Ce faceti mai bine decat oricine din industrie? Transmiterea acestui lucru constituie un argument convingator.

3. Ramaneti concentrat pe obiective si scopuri unice.

Daca explorati lumea marketingului, este posibil sa fi observat ca exista cateva directii in care puteti merge. Este tentant sa faceti totul de-o data si sa creati o masina complicata in speranta ca ati acoperit toate bazele dvs. si este usor sa incercati sa va ocupati de prea mult.

In schimb, identificati unde veti avea cel mai mare impact. Unde este cel mai mare punct mort din marketingul dvs. care va interzice cresterea in activitatea de evaluari de risc la securitate fizica? Stabiliti un obiectiv de performanta in jurul acelei zone cheie si concentrati-va resursele asupra activitatilor si tacticii care vor atinge acel obiectiv de performanta. Puteti extinde eforturile sau pivota la alte initiative atunci cand ati facut mai multe progrese in directia acestui obiectiv singular, mentioneaza site-ul www.evaluator-risc-securitate-fizica.net.

4. Valorificati actiunile pe termen scurt.

Incepeti stangaci. Pe masura ce evoluati, este esential sa vedeti rentabilitatea investitiei devreme. Acest lucru va va oferi impulsul si fluxul de numerar pentru a va orienta catre proiecte mai mari, actiuni pe termen lung si modele de crestere mai durabile.

Tacticile care necesita timp pentru a evolua (cum ar fi SEO) sunt nepotrivite pentru initiativele dvs. principale, deoarece nu veti vedea o rentabilitate suficient de curand pentru a va placea. Daca aveti resurse suficiente pentru a incepe acolo, minunat, dar nu puneti toate ouale in cosul respectiv.

Daca aveti dovezi ca oamenii merg la Google cu intentia de cumparare pentru evaluari de risc la securitate fizica, puteti constata ca anunturile platite va vor oferi acea rentabilitate pe termen scurt.

5. Dublati ceea ce functioneaza.

Odata ce initiativele dvs. sunt in vigoare si ati experimentat cateva lucruri, acordati atentie datelor. Acest lucru va poate informa despre ceea ce functioneaza. Pe masura ce evoluati, este o idee buna sa intensificati metodele care au dovedit ca functioneaza si ca aduc mai multi clienti pentru afacerea Dvs de evaluator de risc la securitate fizica.