Intrebari care va ajuta in alegerea unui service de calculatoare Timisoara potrivit

Intrebari care va ajuta in alegerea unui service de calculatoare Timisoara potrivit

July 12, 2020 0 By endy

Inainte de a va lasa computerul la firma locala de reparatii calculatoare Timisoara sau de a-i chema in casa sau biroul dumneavoastra pentru o interventie, exista mai multe intrebari foarte importante pe care trebuie sa le puneti.

Mai jos vedeti cateva din aceste intrebari foarte importante, impreuna cu raspunsurile pe care ar trebui sa le auziti. Daca nu primiti raspunsuri rezonabile la aceste intrebari, este timpul sa cautati un alt furnizor de servicii de reparatii calculatoare.

Care este tariful orar?

A intreba despre costul serviciului pare a fi o intrebare pe care e putin probabil sa o uitati, insa sunt intotdeauna uimit cand aud povesti despre clienti absolut socati la aflarea tarifului orar perceput pentru un anumit serviciu dupa ce treaba s-a terminat.

Nu asteptati pana la momentul la care trebuie platita factua pentru a afla cat de mult veti plati pentru o ora.
Raspunsul asteptat: ”Tariful nostru este intre 50 si 150 Ron pe ora.

Tarifele variaza, si la fel si schemele de tarifare (anumite firme de reparatii calculatoare Timisoara taxeaza pe serviciul furnizat), insa media este undeva intre cifrele de mai sus. Mai mult de atat si probabil sunteti jecmanit. Mai putin de atat si probabil trebuie sa va asteptati la un serviciu sub standard sau la o schema de tarifare in care sunteti taxat pentru un numar mult mai mare de ore. Intrebati daca problema dumneavoastra are un tarif fix.

Multi tehnicieni cu experienta va vor comunica un pret fix si ferm pentru nevoia dumneavoastra, pe baza experientei! Daca nu exista un tarif fix pentru problema dumneavoastra specifica, cel putin urmati ghidul de mai jos.

Care este numarul de ore tarifate estimat pentru lucrarea dumneavoastra?

Nimeni nu vrea sa afle ca dureaza 9 ore la tariful de 200 lei/ora pentru a rezolva o problema, cata vreme un computer nou nout se poate cumpara pentru jumatate din valoarea facturii finale. Macar o idee generala despre total este extrem de importanta.

Raspunsul asteptat: ”Nu sunt sigur, insa acest tip de probleme necesita in general circa [x] ore pentru a fi rezolvate”.
Fara a se uita ”sub capota”, nici o firma de reparatii nu va poate spune cu siguranta cat de multe ore tarifabile sunt necesare.

De obicei, un service de reparatii PC Timisoara care se respecta va deschide cel putin capacul, daca problema dumneavoastra este acolo, este opinia celor de la www.reparatii-calculatoare.net. Daca atelierul este extrem de aglomerat, oferiti-va sa reveniti atunci cand pot sa arunce o privire! Acesta este un semn sigur ca aveti de a face cu un tehnician experimentat – deorece o imagine valoreaza 1000 de cuvinte, tehnicianul va va putea spune multe, pe baza experientei anterioare.

O firma cu adevarat buna va spune, da, cunoastem modelul, in majoritatea cazurilor aceasta este problema. Daca acesta este cazul, atunci ei vor stii in general unde si cum sa gaseasca modele pe care au lucrat in trecut, si probabil va vor arata pe Internet o recapitulare a acestor lucrari.

Nu vi se ofera nici macar o estimare grosolana a orelor de la o firma de reparatii computere Timisoara? Nu faceti afaceri cu ei. Nu puteti sa fiti de acord cu reparatia computerului fara nici cea mai mica idee cu privire la costul total estimat.