Ce ar trebui sa stiti despre parbrizul masinii dvs.

Ce ar trebui sa stiti despre parbrizul masinii dvs.

April 13, 2021 0 By endy

Masina dvs. a fost construita pentru a oferi nu numai un mijloc de transport, ci si pentru a va ajuta sa va protejati in caz de accident. Toate lucrarile de reparatii efectuate la masina dvs. sunt reglementate de autoritati pentru a se asigura ca toate piesele si instalarea acestora indeplinesc cerintele de performanta care contribuie la siguranta dumneavoastra.

Parbrizul dvs. este fixat pe corpul masinii dvs. de adezivi auto pentru sticla special conceputi, care au fost testati si aprobati pentru a indeplini toate cerintele aplicabile.

Parbrizul dvs. este clasificat ca ,,dispozitiv de siguranta” deoarece ofera rezistenta structurala caroseriei masinii, ajuta la mentinerea pasagerilor in interiorul masinii in cazul in care ar trebui sa se produca un accident si sustine umflarea si performanta airbagurilor laterale ale pasagerului. Pe cat de importanta este calitatea parbrizului, la fel este si calitatea si instalarea corecta a adezivului auto din sticla.

Ce ar trebui sa stiti despre Timpul de Asteptare

Timpul de Asteptare defineste durata de timp in care masina dvs. trebuie sa ramana in afara functionarii pana cand parbrizul instalat poate functiona corect ca dispozitiv de siguranta.

Masinile cu airbag-uri laterale pentru pasager necesita fie mai mult timp, fie un adeziv de sticla cu actiune mai rapida pentru a ajunge la Timpul de Asteptare – din cauza fortei suplimentare necesare pentru a sprijini desfasurarea airbag-ului lateral pentru pasager.

Prin respectarea calculelor timpului de uscare sigura a adezivului pentru sticla auto, cerintele de siguranta sunt indeplinite, iar masina dvs. este sigura pentru condus.

Ce ar trebui sa stiti despre adezivul auto pentru sticla:

Exista o serie de marci si tipuri de adezivi din care puteti alege. Judecata si factorul determinant pentru adezivi acceptabili se bazeaza pe capacitatea certificata a acestora de a indeplini toate cerintele legale aplicabile.

Cu cat temperatura si umiditatea sunt mai mici, cu atat dureaza mai mult timp pentru adezivii standard dintr-o singura componenta, informeaza catalogul online Reparatiiparbrize.net. Daca nu puteti astepta timpul prescris pentru a respecta Timpul de asteptare, exista noi adezivi de inalta performanta care se intaresc mult mai rapid datorita componentelor speciale ale acceleratorului. Aceste tipuri de adezivi sunt de obicei mai scumpe decat produsele standard dintr-o singura componenta.

Ce ar trebui sa stiti despre:

Atelierul de instalare a parbrizului:

Doar acele firme care indeplinesc urmatoarele standarde profesionale ar trebui sa primeasca increderea Dvs ca sa inlocuiasca parbrizul masinii:

  • Folosesc tehnicieni instruiti si certificati
  • Utilizeaza numai produse care indeplinesc standardele
  • Respecta toate instructiunile producatorului de adezivi
  • Ofera garantie scrisa si inregistrare pentru lucrarile efectuate
  • Ofera o asigurare adecvata

Serviciul la care ar trebui sa va asteptati:

  • O discutie clara cu privire la modul in care va fi finalizata operatiunea de instalare
  • Cat timp va trebui ca masina dvs. sa fie scoasa din functiune pentru a va proteja siguranta
  • Tipul de adeziv auto pentru sticla pe care dvs. si magazinul de sticla decideti sa il utilizati ar trebui sa fie unul care, in functie de conditiile meteorologice, sa permita ca masina dvs. sa fie condusa in siguranta in intervalul de timp necesar.