4 Idei care vor aduce profit oricarei firme de reparatii TV Timisoara

4 Idei care vor aduce profit oricarei firme de reparatii TV Timisoara

September 10, 2020 0 By endy

1 – Clientii nu va cunosc compania

Nu presupuneti ca clientii va cunosc abilitatile sau serviciile pe care le oferiti. In majoritatea cazurilor, nu este adevarat. Depinde de dumneavoastra sa le spuneti ce puteti face pentru ei. De aceea depinde de Dumneavoastra sa comunicati ce oferiti – adica servicii de depanare TV Timisoara. Portalul reparatii-televizoare.net recomanda sa faceti cat mai clar acest aspect.

2 – Strategia potrivita de marketing va functiona ani de zile

Motivul pentru care doi dintre clienti m-au gasit pe Google a fost articolul pe care l-am scris in urma cu peste 5 ani, care inca apare la cautarile pe Google. Datorita acelui articol, si prezentei online pe care am construit-o pentru firma mea de reparatii televizoare Timisoara, am putut sa ma opresc complet din cautat clienti.

Acest lucru inseamna ca nu mai platesc pentru lead-uri si nu mai postez anunturi pe site-uri. Daca vreau mai multi clienti, pur si simplu raspund la telefon.

Dar, acest lucru nu s-ar fi intamplat daca m-as fi concentrat pe strategii de marketing pe termen scurt, cum ar fi achizitia de lead-uri, postarea anunturilor pe site-uri sau promovare prin corespondenta. Sigur, aceste strategii sunt minunate pentru a ajuta promovarea afacerii pentru inceput, insa nu va vor ajuta sa avansati niciodata. Daca doriti un flux consistent de lead-uri – in mod automat – promovarea online este prietenul cel mai bun cu care nu ati facut inca cunostinta.

3 – Nu fiti nepriceputi

Nu trebuie sa fiti cei mai buni, insa a oferi un produs/serviciu de calitate este fundatia oricarei strategii bune de marketing. Daca nu sunteti un bun depanator TV Timisoara si munca dumneavoastra este de proasta calitate, nimic nu mai conteaza. Nimanui nu ii pasa ce alte servicii oferiti. Vestea buna este ca nu trebuie sa fiti chiar asa de buni.

4 – Oamenii nu se gandesc la un depanator atunci cand au nevoie de o reparatie

Daca cineva are nevoie de reparatia unui gard, isi vor deschide browser-ul si vor tasta “reparatii garduri”. Daca cineva are nevoie de reparatia unui frigider – vor cauta “reparatii frigidere”, sau, daca cunosc domeniul, s-ar putea sa caute “reparatii electrocasnice”. Foarte rar clientul va stii ca poate chema un depanator. De fapt, din experienta mea, foarte putine persoane ar lua in calcul angajarea unui depanator. S-au dus zilele in care fiecare casa avea o relatie stransa cu un tehnician care sa se ocupe de toate problemele sale.

Majoritatea oamenilor nu stiu ce este de fapt un mester! Sigur, exista inca persoane care apeleaza la un mester pentru orice. Am multi asemenea clienti. Insa, acestia nu sunt regula. Regula acum este ca oamenii sa construiasca relatii cu telefoanele si computerele lor. Atunci cand au nevoie de o reparatie de televizoare in Timisoara, cauta pe Facebook, Google sau una din celelalte numeroase optiuni.